Anne sevgisinin hiçbir şeye benzemediğini ve karşılıksız sevgiyi tarif eden tek kelimenin “anne” olduğunu ifade eden  ÇAĞLAYAN “Ana başa taç imiş her derde ilaç imiş, Bir evlat pir olsa da anaya muhtaç imiş, diye boşuna dememişler. İlk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemiz olan analarımız, çektikleri zorluklar nedeniyle baş tacı edilmiştir. Ve sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. Annelerimize karşı olan gönül borcumuzu her ne yapsak ödeyemeyiz” dedi 

Başkan Çağlayan ; Evlatları için tüm zorluklara göğüs geren, Korona virüsle mücadele sürecimizde de evde kalan çocuklarımızın öğretmeni, arkadaşı herşeyi annelerimizdir. Bu süreçte yorulmadan, usanmadan, çocuklarımızın üstüne titreyen, onların hem sağlığını koruyan hem de gelişimlerini en güzel şekilde sürdürmelerine yardımcı olan annelerimiz, gizli kahramanlarımızdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere, baş tacımız olan tüm annelerimizin “Anneler Gününü” kutluyor, sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.Ahirete intikal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum" dedi...

BAŞKAN BU ÖZELDE GÜNDE ANNELERİ UNUTMADI 

AK PARTİ İl Başkanı  ÇAĞLAYAN  ve teşkilatı bu zorlu dönemde fedakar ve cefakar kendilerini çocuklarına adayan anneleri ziyaret ederek Anneler Günü kutladı. 

ÇAĞLAYAN ;”Her anne özeldir ancak engelli çocukları olan evladı şehit olmus anneler bizim için çok daha özeldir. Onlar çocuklarını vatana ve millete feda ederek bütün milletin annesi olmuslardır. 

Bütün hayatın zorlukları içinde kendilerini evlatlarına adayan çocuklarının gözleri görmeyen iki anneyi Bedensel ve zihinsel engelli evladı olan anneyi, Evladı şehit olmus anneyi, mülteci bir anneyi ,yardım sever  ve yetim annesini ziyaret ederek Anneler Gününü Kutladık. “Dedi.

Editör: TE Bilişim