Özel Karaman Nişantaşı Eğitim Kurumları 2020-2021 eğitim öğretim yılında ilimiz öğrencilerini kaliteli eğitim ile buluşturacak! 

Karaman’da eğitim alanında 2007’den günümüze hizmet veren Tekin Eğitim Kurumları , eğitimde öncü olarak bilinen Özel Karaman Nişantaşı Eğitim Kurumlarına dahil oldu.

Karaman Nişantaşı Eğitim Kurumalarında, yönetim kararı ile CEO olarak Şenol Erkan göreve başladı.


Tekin Eğitim Kurumları Yönetim Temsilcisi Fatih Tekin, Karaman Nişantaşı Eğitim Kurumları CEO’su Şenol Erkan, Nişantaşı Eğitim Kurumları Yöneticileri ve Akademik kadrosuna  eğitim bayrağını teslim ederek, başarılar diledi.

Düzenlenen basın toplantısında Karaman Nişantaşı Koleji Kampüsünün ve  Karaman Nişantaşı Özel Öğretim Kurslarının tanıtımı gerçekleştirildi.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Şenol Erkan, Karaman’da Nişantaşı Eğitim Kurumları ile olmaktan gurur duyduklarını belirterek;”Yöneticilerimiz ve akademik kadromuz ile beraber yeni Eğitim-Öğretim döneminde Nişantaşı Eğitim Kurumlarının akademik gücünü, başarısını Karaman’a  taşınmasından dolayı  mutluyuz” , ülkemize, bölgemize, Karaman’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Özel Nişantaşı Eğitim Kurumları kendine özgü geliştirdiği eğitim metotları ve fark yaratan konseptleri ile Karamanlı öğrencilerin akademik başarısını arttıracaklarını ve Karaman kampüsünde dünyaya entegre bireyler yetiştireceklerini dile getirdi. 

Okullarda ve kurslarda modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Erkan, Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceklerini de  ekledi.


Konuşmanın ardından Özel Tekin Eğitim Kurumları Yönetim Temsilcisi Fatih Tekin ve Özel Nişantaşı Eğitim Kurumları CEO’su Şenol Erkan, el sıkışarak hayırlı olması temennisinde bulundular.

Özel Nişantaşı Eğitim Kurumları, Karamanımıza hayırlı olsun.

Editör: TE Bilişim