Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz yaptığı açıklamada “Türkiye genelinde geçmişte birçok il, ilçe, belde Milli Görüş belediyeciliğiyle tanıştı ve buralarda bir hizmet standartı oluştu. Milli Görüş belediyeleri bu hizmetleri borçlanmadan yapıyordu. O belediyeler daha sonra farklı zihniyetler tarafından yönetilse de, borçla olsa da Milli Görüş belediyeciliginin getirdiği hizmet standardının altına inemiyorlar.

Karaman’ımız Milli Görüş Belediyeciliğiyle tanışmadı ve böyle bir gelenek oluşmadı. Bütün çalışmalarımız Karamanlı hemşehrilerimizin gönlünü kazanmak ve belediyeyi almak. Böylece bu hizmet geleneğini Karaman’ımızda başlatmak istiyoruz.

31 Mart yerel seçimlerine giderken Partimizde çalışma seferberliği başlattık. Belediye Başkan Adayımız Şaban Şahin’in çalışmaları son derece olumlu, büyük bir heyecan ve teveccüh ile hız kazandı.

Bu kapsamda Belediye Başkan Adayımız Şaban Şahin bey Kanal 42 televizyonunda Karamanımızın usta gazetecilerinden Osman Nuri Koçak ve Hasan Özünal’ın sorularını canlı yayında cevaplayacak.. Karaman’lı hemşehrilerimizi 8 Mart Cuma akşamı Saat: 22:00 da Kanal 42 televizyonunu izlemeye davet ediyoruz.“ dedi.

Editör: TE Bilişim