Son yıllarda adından çokca bahsettiren Ermenek Belediyesi düzenlemiş olduğu etkinliğe bir çok siyasilerin yanında İYİ Parti milletvekilleri de katıldı.

3-4-5Eylül Ermenek Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla festivali etkinlikleri içerisinde bulunan su sporları ve tekne turları katılan milletvekillerimiz ve vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı.

3-4-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Ermenek 25. Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali sonrasında Festival boyunca gecesini gündüzüne katarak çalışan Belediye Personelimize, Başkan Atila Zorlu bir yemek organizasyonu düzenleyerek personeline teşekkür etti.
Vardiyalı çalışan personelimiz hariç hemen hemen bütün personelin eşleriyle katıldığı yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Atila Zorlu, bu yıl 25. sini düzenlediğimiz Sıla Festivalininde coşku ve kardeşlik duygularıyla sorunsuz bir şekilde atlattıklarını belirterek festival boyunca emeği geçen tüm Belediye çalışanlarına özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ettiğini belirtti.
Yemek sonrası tekneyle de bir gezinti yapan personelimiz, bu duyarlı davranışından dolayı Belediye Başkanı Atila Zorlu’ya memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Festival etkinlikleri çerçevesinde İlçemizde ilk defa düzenlenen #mofofest ve #sokakenduro yarışmaları nefes keserek izlendi. Dereceye giren yarışmacıların ödülleri Belediye Başkanımız Atila Zorlu tarafından takdim edildi.

Editör: TE Bilişim