Karaman’da hamamcılık sektörüne yıllarca hizmet eden ve şu an en son kurduğu Karamanoğlu Yeni Hamamı ve Sauna sahibi  Sezgin bey kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor.

Karaman halkına hamam kültürünü aşılamak için yıllarca mücadelen eden firma sahibi  şu an geldikleri seviye için Karaman halkına minnettarlıklarını bildirmenin bir borç olduğunu söyledi. Özellikle hamam kültürü içine şok havuzu kurmanın ilklerini yaşadıklarını söyleyen Sezgin bey bu gün Karaman da faaliyet gösteren  yazılı ve görsel medya çalışanlarına ve sahiplerine sazlı ,sözlü birbirinden güzel türkülerle hamamda yaptıkları yeni yenilikler hakkında bilgi verdi.

Tertemiz ve hijyen bir ortam içinde olan   Karamanoğlu Yeni hamam ve Sauna , bu gidişle ilkleri Karaman halkıyla tanıştıracağının ip uçlarını vermeye devam ediyor.  

Sözlerinin sonunda Karaman halkında bir istekte bulunan Sezgin bey şunu söyledi …'' Ne iş yaparsan yap nerede olursan ol mutlaka ama mutlaka hamam kültürüne her bireyin tatmasını,  uygunsa her gün , uygun değilse hafta da bir , daha da uygun değilse ayda bir buda mı uymadı yılda bir hiç mi olmadı ömürde bir kez dahi olsun hamam kültürü tadını almak gerekmektedir ''dedi..

Editör: TE Bilişim