Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın girişimleri sonucu bir mahalle daha doğalgaza kavuşuyor. 31 Mart yerel seçimlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların yoğun olarak talep ettiği konulardan biri olan doğalgaza kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mahallenin doğalgaza kavuşması için çalışma başlattı. Enerya Gaz yetkilileri ve mahalle muhtarı ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, bu yıl içerisinde doğalgazın tüm mahalleye verileceğini söyledi. Başkan Kalaycı, Enerya Gaz ile yapılan yoğun görüşmeler sonucunda mahallenin en çok istediği hizmetlerden birinin daha yerine geldiğini belirterek doğalgazın Bahçelievler Mahallesi’ne hayırlı olmasını diledi.

Başkan Kalaycı Mahalle Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi

    Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Bahçelievler Mahallesi’ne yaptığı ziyarette mahalle sakinleriyle de görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etme fırsatı bulan Başkan Kalaycı, tek tek mahalle halkının istek ve taleplerini dinledi.
   
    Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Nihayet Bahçelievler Mahallemiz de doğalgaza kavuşuyor. Havaların düzelmesiyle birlikte altyapı çalışmaları başladı ve inşallah bu yıl içerisinde mahalleye gaz verilecek. Göreve geldiğimiz günden bu yana hemşerilerimizle birlikte kararlar alıp, onlarla birlikte hareket etmeyi kendimize şiar edindik. Bundan sonra da insan merkezli, hizmet odaklı, kaliteli, tasarruflu, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kapsamda ziyaret ettiğimiz Bahçelievler Mahallesi'nde de hemşerilerimizin istek ve talepleri değerlendirip en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız inşallah. Tek amacımız Karaman halkına faydalı işler yapabilmek” dedi.
   
    Mahalle ziyaretinde görüş ve önerilerini Başkan Kalaycı’ya iletme fırsatı bulan mahalle sakinleri de, her zaman yanlarında gördükleri Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya teşekkür etti. Başkan Kalaycı ayrıca Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafenin önemine dikkat çekerek vatandaşları evde kalmaları konusunda da uyardı.

Editör: TE Bilişim