2019-2020 Eğitim  - Öğretim Yılı hazırlıklarına öğretmenlerine Öğrenen Lider Öğretmen eğitimi düzenleyerek başlayan Özel Babaoğlu Eğitim Kurumları aynı fırsatı ilimizdeki gönüllü eğitimcilere de sunuyor. “birkeniki” projesi ile bu eğitimi alan Özel Babaoğlu Eğitim Kurumları öğretmen sayısı kadar devlet okullarında çalışan gönüllü eğitimcinin de ücretsiz olarak ÖRAV ile buluşması hedefleniyor.

Öğretmenlerin kişisel - mesleki gelişimini desteklemek amacıyla eğitim programları geliştiren ve bu programları öğretmenlere ulaştıran , Türkiye’de bu alana odaklanmış ilk ve tek sivil toplum kuruluşu olan ÖRAV eğitimcileri tarafından verilecek program 28-29 Eylül 2019 tarihlerinde iki gün sürecek ve Babaoğlu Eğitim Kurumları ev sahipliğinde yapılacak.

Öğrenen Lider Öğretmen Eğitimi
ÖRAV (Öğretmen Akademisi Vakfı)  tarafından verilecek bu eğitimde, öğretmenlerin entelektüel, kişisel, mesleki, duygusal ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi hedeflenmektedir. İçerik, öğretmenlerin bilgiyi değil, öğrenmeyi öğreten liderler olarak gelişmeleri amacıyla oluşturulmuştur.
Eğitim, yaparak - yaşayarak öğrenmeye uygun kurguda düzenlenmiştir. Eğitimler sırasında küçük gruplarla yapılan çalışmalar sayesinde her bir öğretmen kendisini daha kolay ifade edebilmekte, her birinin grup içi etkileşimlerdeki rolü artmakta ve kazanımları daha fazla olmaktadır.

Bu eğitim iki günlüktür. Etkileşimli etkinliklerle yürütülen programda katılımcı sayısı her grup için en az 25 en fazla 30 kişidir.

Eğitim Konu Başlıkları
• Etkili İletişim
• Dirençle Baş Etme
• Takımı Yönetme ve Öğrenme Liderliği
• Akış ve Ritmin Sürekliliği
• Kurallar ve Uygulama Adımları
• Sorun Davranışların Yönetimi
• Olumlu Davranışların Pekiştirilmesi
• Ölçme ve Değerlendirme
Eğitimi tamamlayan resmi okul öğretmenleri, MEBBIS üzerinden 16 saatlik seminer katılım belgelerini almaktadırlar. 


ÖRAV (Öğretmen Akademisi Vakfı) tarafından verilecek “Öğrenen Lider Öğretmen” eğitimine katılmak isteyen devlet okullarında görev yapan değerli öğretmenlerimizin   bizimle iletişime geçmesini bekliyoruz. 

Yer: Eğitim Babaoğlu Eğitim Kurumları Kampüsü
Tarih: 28-29 Eylül 2019 (09.00-17.30 arası) 
Eğitim ücretsizdir. Program ile ilgili detaylar katılımcılara bildirilecektir. 


İletişim için: 0505 768 80 10 
Babaoğlu Eğitim Kurumları 
 

Editör: TE Bilişim