Satışı devam eden ürünler ve garanti süresi devam eden ürünler için tüketicilerini mağdur etmemek adına Vestel AŞ. İle 1 Nisan 2019 tarihi itibarı ile iş birliği yapılmış ve satış sonrası servis (kurulum ve arıza) hizmetlerini Vestel servisleri kanalıyla vermeye devam etmektedir.
1 Nisan 2019 tarihi itibarı ile garanti süresi devam eden ve garanti süresi bitmiş olan bütün ARİSTON, HOTPOINT VE İNDESİT marka ürünlere VESTEL YETKİLİ SERVİS bünyesin de hizmet verilmektedir.
Bu süre içerisinde siz değerli tüketicilerimizden bazı firmalar ve kişiler kanalı ile yanlış bilgilendirilerek (Bu firma battı artık servisi yok garantisi yok ) gibi bilgiler ile garantili ürünlerinin ücret karşılığı yapılmaya çalışıldığını üzüntü ile öğrendiğimiz için bu açıklamayı yapmak durumunda kaldık. 
VESTEL çatısı altında REGAL, FINLUX, TOSHIBA, JVC, TELEFUNKEN VE SEG gibi markaların yanında Dünya markaları HOTPOINT ARİSTON, İNDESİT VE WHIRLPOOL, gibi dünya markalarına Vestel yetkili servisi olarak servis hizmeti vermeye devam ediyoruz.
Sayın halkımıza saygı ile duyurulur.
ALTUNER TEKNİK SERVİS VESTEL YETKİLİ SERVİSİ
Tel:  338 2121214   -   338 2136566
Ziya Gökalp Mahallesi şehit şahin mavi caddesi No: 22/A
(Eski üçaş market ilerisi)

Editör: TE Bilişim