Asırlardır İslam Âleminin büyük bir coşku ve heyecanla kutladığı, maneviyatın, duanın, paylaşmanın, dayanışmanın ve iş birliğinin en belirgin şekilde görüldüğü kurban bayramlarının bir yenisine daha erişmeninin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz.  Bilindiği gibi, insani değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından büyük bir önem ve değere sahiptir. Çünkü bu güzel günleri, kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hâkim olduğu bir mana iklimini yaşamak ve kalıcı kılmak için bir vesile olarak görmek gerekmektedir.
Bu mübarek günlerde en büyük duamız; asırlardır birlikte saf tutarak, birlikte zaferler kazanıp, birlikte heyecan duyarak, birlikte ağlayıp, birlikte gülerek pekiştirdiğimiz Türk Milletinin kardeşliğinin sadece bu günlerde hatırlanmayıp her zaman ve her daim birlik ve beraberlik içinde olmasıdır.
Manevi huzurla dolduğumuz bu günlerde İslam Âleminin birbirine sımsıkı bağlanması, Müslümanların kardeşliğini arttırması, insanlığa ve mukaddesata olan sorumluluklarını hatırlaması gereken mana yüklü bu günlerin, yaşadığımız acıların son bulması için bir uyanış ve başlangıca vesile olması vazgeçilmez bir dileğimizdir. 
  Bu arada AK Parti Karaman teşkilatı olarak bütün Karamanlı hemşehrilerimizi bayramın 2. Günü teşkilat binamızda saat 11:00 da bayramlaşma programımıza bekleriz. Sözlerime son verirken bir kez daha 
Mukaddes bayram vesilesiyle mensubiyetinden gurur duyduğumuz büyük Türk Milletinin, İslam Âleminin ve özellikle bütün Karamanlı hemşehrilerimizin Mübarek Kurban Bayramını en samimi duygularımla kutlar, Cenab-ı Allah‘tan(C.C) huzur, sağlık ve mutluluk diliyor, güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.

Editör: TE Bilişim