Vatan, millet, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde,  genci yaşlısı, kadını erkeği, tüm ülke Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla  Ay-Yıldızlı  bayrağımızın altında birlik ve beraberliği sağlayarak tek ve bir olmuştur. Fetullahçı Terör  Örgütü’nün hain darbe girişimine karşı yurdumuzun dört bir köşesinde meydanlara çıkarak bombalara, kurşunlara göğsünü siper eden yüce milletimiz bu hain girişimi vatansever kamu görevlileri ve güvenlik güçlerimizle birlikte canları pahasına kanlarını dökerek engellemiştir.
 

Şanlı tarihimiz boyunca nice ihanet ve badirelere göğüs germiş olan milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi bir kez daha kendisinden bekleneni hakkıyla yerine getirmiş, vatan, millet, namus uğruna canını ve kanını vermekte asla tereddüte düşmemiştir. Günlerce meydanlarda tutulan demokrasi nöbetleri ile de bu Vatanın sahipsiz olmadığını tüm dünyaya haykırmıştır


Türkiye'nin kaderini değiştiren ve demokrasiye karşı yapılan darbeye direnerek bu uğurda canını veren, şanlı tarihimize bir şanlı sayfa daha ekleyen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

Editör: TE Bilişim