Ak Parti İl Başkanın Basın Açıklaması

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıldönümünde AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan bir basın açıklması yaptı.

15 Temmuz 2021 Perşembe 10:26
Ak Parti İl Başkanın Basın Açıklaması

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 5. Yıldönümünde; Unutmadık, Unutturmayacağız

Tarih yapan ve tarih yazan büyük milletlerin büyük davaları ve insanüstü mücadeleleri vardır. Bu dava ve mücadeleleri, uğrunda ağır bedeller ödense de bütün dünyanın gıpta ile baktığı, tepeden tırnağa erdemle, cesaretle ve fedakarlıkla bezenmiştir.
Darbeler açısından hafızası taze olan milletimizle birlikte, ezanları susturan darbelerden, darbecileri kahreden ve darbeleri püskürten salalara bizi ulaştıran Rabbimize nihayetsiz şükürler ediyoruz.
Aziz milletimizin her bir ferdi, 15 Temmuz'un simge ismi Ömer Halis DEMİR başta olmak üzere 249 Şehidimizin şahsında, kâfirlerin, zalimlerin ve hainlerin hanelerine düşen birer ateş, çağlara ve nesillere yol gösteren birer meşale, hiçbir hainin bir daha cesaret edemeyeceği bir kahramanlık destanı olmuştur.

15 Temmuz  darbe gecesinin 5.Yıl dönümünde, milletimizin şeref ve istiklali için cennete kanatlanan başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyoruz.
Bu şanlı direniş sürecinde gazilik mertebesine erişen kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
Adeta Çanakkale'de olduğu gibi yedi düvele göğsünü siper ederek, bu aziz vatanı yeniden vatan kılan necip milletimizi şükranla ve saygıyla selamlıyoruz.
15 Temmuz Destanının yıldönümünde vatanımıza, milletimize, devletimize, dinimize kast eden hain terör örgütü ve işbirlikçilerini UNUTMADIĞIMIZI, UNUTMAYACAĞIMIZI ve UNUTTURMAYACAĞIMIZI!
Tüm dünyaya haykırıyoruz.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner180

banner132