Ak Parti İl Teşkilatı Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylarını teşkilat mensuplarına tanıttı.Aday adaylığı tanıtım toplantısını teşkilat mensuplarının yanı sıra basın mensupları da takip etti. Aday adaylarının konuşmalarından  önce Karaman AK Parti İl başkanı Mehmet Er Konuşma yaptı Mehmet Er yaptığı konuşmada ; 

 “Dünya mazlumlarının gözü, Ümmeti Muhammed'in gözü Türkiye'de. Tüm mazlumlar ve dünya Mart ayında yapılacak olan yerel seçimleri takip ediyor. Allah'ın izniyle hem hükümetimizin hemde yerel yönetimindeki iktidarlarımızın milletimize daha iyi hizmet verebilmesi için bu seçimde de alnımızın akıyla çıkacağız. Bayrağı bir nokta daha ileriye taşıyacağız. Bizler yerel yönetimlerimiz ile Türkiye'ye ve Dünya'ya örnek oluyoruz. Yine bir seçim dönemine giriyoruz. Milletimize hizmet için yola çıkan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ben Ben güzide Karaman'ımıza en güzel hizmet edecek olan kişiye bu görevin nasip olmasını diliyorum” dedi. 

Mehmet Er'in Konuşmasının ardından Aday Adayları kendilerine verilen 5 er dakikada kendilerini ve projelerini tanıttılar.

Editör: TE Bilişim