Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretmenleri Unutmadı Sergi , Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinden Sergili Kutlama.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Karma sergisi onlıne olarak gerçekleşti.
Küratörlüğünü Ahmet Hakan YILMAZ’ın üstlendiği sergi Rektör Prof. Dr. Mehmet AKGÜL’ün Öğretmenler günü mesajı ile izleyicilerin beğenisine sunuldu.
Prof. Dr. Mehmet Akgül mesajında,”
Sergi Küratörü Ahmet Hakan YILMAZ sergi Hakkında bilgi verirken, 24 Kasım Öğretmenler  Gününün önemine değinerek, bu yıl ki kutlamaların Pandemi sürecinde onlıne olarak gerçekleştiğini, başta baş öğretmen Atatürk ile Şehit öğretmenlerimize olan minnet ve şükran duyguları ile gerçekleştirdiklerini belirtti.
Toplam 29 eserin yer aldığı karma sergi; Abdülgani ARIKAN, Ahmet Hakan YILMAZ, Ahmet TÜRE, Ahmet ÖZŞİMŞEK, Attila DÖL, Ayşe Tanrıver CELASIN, Betül Serbest YILMAZ, Burcu HANEDAR, Ceyda GÜLSEVER, Emine Nur Yılmaz ARIKAN, Emre ŞEN, Gülşen KAHRAMAN, Gülten KAHRAMAN, Hüseyin ELMAS, Mehmet SUSUZ, Mehmet Özkartal, Mesut KİLİT, Murat AKSOY, Mustafa DİĞLER, Mustafa KONUK, Müzeyyen AKSÖZ Şen, Mutluhan TAŞ, Necmettin ERTUNÇ, Oğuz YURTTADUR, Özgül YİĞİT, Seda DİLAY, Şeyda MİSMAN, Tekin BAYRAK ve Tevhide AYDIN ‘ın eserlerinden oluşmakta.
Sergi https://www.kmu.edu.tr/stm adresinden 24 Kasım 2020 tarihinden itibaren görülebilecek.


 

Editör: TE Bilişim