Medipol Başaşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İspanya'nın Sevilla takımıyla Karşılaşacak. Club Brugge'u eleyen Başakşehir, Sevilla ile play off turunda eşleşti. Medipol Başakkent, Sevilla'yı ilk maçta yenerek rövanş için üstünlüklı bir skor elde etmek istiyor. Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun Sevilla maçına yetiştirilmesi için çalışılıyor. Peki Başakşehir - Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Başakşehir'in muhtemel ilk 11'i...
Başakşehir, Sevilla ile zorlu bir mücadele çıkacak. Üç kez üstüste olmak suretiyle toplam beş kere Avrupa Ligi şampiyonu olan Sevilla Karşısında Başakşehir'in işi çok zor. Abdullah Avcı'nın öğrencileri, Sevilla Karşısında zoru başarmak için var güçleri ile savaşacaklar. Seyirci desteği ile Başakşehir, Sevilla'yı yenerek rövanş için üstünlüklı bir skor ile tarih yazmak istiyorlar. Peki Başakşehir - Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta,  

hangi kanalda? İşte Başakşehir'in Sevilla maçı muhtemel ilk 11'i...

BAŞAKŞEHİR - SEVİLLA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İspanya'nın Sevilla takımıyla 16 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı ilk maçı, Fransa Futbol Federasyonundan Clement Turpin yönetecek.

Turpin'in yardımcılığını Nicolas Danos ve Cyril Gringore'nin yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Hicham Zakrani olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakemlik görevlerini de Ruddy Buquet ve Nicolas Rainville üstlenecek.

Başakşehir - Sevilla maçı TSİ 21.45'te başlayacak. Başakşehir - Sevilla maçı Tivibu Spor1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

EMRE, SEVİLLA MAÇINDA OYNAYABİLECEK Mİ?

Medipol Başakşehir'de adale sakatlığı sebebiyle Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Bursaspor maçında forma giyemeyen kaptan Emre Belözoğlu'nun, Sevilla Karşısında sahadaki yerini alması bekleniyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Bursaspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, Emre Belözoğlu'nun Sevilla maçında görev yapmasını beklediklerini söylemişti.

Turuncu-lacivertlilerde, Slovenya kampında yapılan antrenmanda sol ayak bileği kırılan Aurelien Chedjou ile sakatlıklarından sonra takıma dönüş süreçleri devam eden Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal, Sevilla maçında forma giyemeyecek.

BAŞAKŞEHİR'İN SEVİLLA MAÇI MUHTEMEL İLK 11'İ

Medipol Başakşehir'in muhtemel 11'i şu şekilde:

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Adebayor.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçlarının programı şu şekilde:

15 Ağustos Salı

19.00 Karabağ (Azerbaycan) - Kopenhag (Danimarka)

21.45 Sporting Lizbon (Portekiz) - Steaua Bükreş (Romanya)

21.45 Hoffenheim (Almanya) - Liverpool (İngiltere)

21.45 Young Boys (İsviçre) - CSKA Moskova (Rusya)

21.45 APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) - Slavia Prag (Çekya)

16 Ağustos Çarşamba

21.45 Medipol Başakşehir (Türkiye)  

- Sevilla (İspanya)

21.45 Napoli (İtalya) - Nice (Fransa)

21.45 Olympiakos (Yunanistan) - Rijeka (Hırvatistan)

21.45 Celtic (İskoçya) - Astana (Kazakistan)

21.45 Hapoel Beer-Sheva (İsrail) - Maribor (Slovenya)

Editör: TE Bilişim