İlimiz Merkeze bağlı Yazılı Köyümüzde yıllardır hayvancılıkla uğraşan köy halkının çilesi haline gelen karayolu sorunu, İl Özel İdaresi tarafından yolun iki ayrı tarafına büz atılması ile yapılan geçitlerle çözüme kavuşturuluyor.
Köy ve Mahalle olarak yıllardır ikiye ayrılmış bir konumda olan Yazılı Köyümüzün ortasından geçen karayolu, geçiminin önemli bir bölümünü hayvancılık ile sağlayan köylümüzün hayvanlarını karşıdan karşıya geçirirken karayolundaki trafik yoğunluğundan dolayı yaşanan kazalar nedeni ile yıllardır çözümü beklenen bir sorun olarak gündemde idi.
Karayolları ile yapılan yazışmalar neticesinde gerekli izinlerin alınmasının ardından çalışmaları derhal başlatan İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, karayolunun iki ayrı tarafına yaptıkları büz atımı ile yıllardır süregelen bir sorunu daha çözüme kavuşturmuş olacak.
Yapılan bu iki ayrı büz atımı ile vatandaşlar artık hem kendi kullanımlarında hem de hayvanlarını yoldan geçirirken herhangi bir zorluk ve tehlike ile karşılaşmadan yolu kullanabilir hale gelecekler.
Köylerimizin sorunlarının çözümünün her zaman birinci öncelikleri olduğunu vurgulayan, Başta AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep ŞEKER, Selman Oğuzhan ESER, Karaman Valisi Fahrı MERAL ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener TERLEMEZ'e, İl Özel İdaresi çalışanlarına gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten Ak Parti İl Başkanı Sayın Abidin ÇAĞLAYAN, İl Özel İdaresinin çalışmalarını aynı duyarlılık ile sürdürerek, sorunları birer birer çözmeye devam edeceklerinden şüphesi olmadığını belirterek, Yazılı Köyümüze ve vatandaşlarımıza hizmetin hayırlı olmasını diledi

Editör: TE Bilişim