Açıldığı günden itibaren kısa zamanda başarıya ulaşan Karaman Güven SRC kursunda kampanyalar devam ediyor. Hafta içi ve hafta sonu eğitim saatleri ve geniş ferah sınıflarıyla, akademik kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor.

Online uygulamalar , kitap ve yaprak test uygulamalarıyla başarıyı çıta üzerine taşımayı hedefleyen Karaman GÜVEN SRC,  vatanı için canlarını feda etmiş şehitlerimizin yakınlarını unutmadı. Şehit yakınlarına SRC belgesini ücretsiz vermektedir.

RC BELGESİ ALMA ŞARTLARI

Src belgesi bilindiği gibi ticari araç kullanıcıları tarafından alınan bir mesleki yeterlilik belgesidir. Her mesleğin bir standardı olduğu gibi yük ve yolcu taşıyan araç sürücülerinin de kendi mesleklerini icra edebilmeleri için src belgesi almaları şart olarak karşımıza çıkar. Peki bu belgelendirme ne işe yarıyor buna bir bakalım. Bir uçak ya da gemi düşünün bu uçağı veya gemiyi kullanacak kişi ne kadar bu işi yapmaya yetkindir bunu bir belge ile ispat etmesi gerekir. Bu belgeleri almak içinde belli bir eğitim sürecinden geçmesi gerekmektedir. İşte verdiğimiz bu iki farklı örnek yani hava yolu ve deniz yolunda kullanılan araçları harekete geçirecek, kullanacak, sevk ve idare edecek olan kaptanların eğitim ve sertifika/belge süreci nasıl ise kara yolunda kamyon, kamyonet, otobüs ve çekici kullanacak olan kaptan yada şoförlerinde bir eğitim süreci ve belgelendirme sürecinden geçmeleri zaruridir. Kara yolunda ticari araçları sürecek olan kişiler src belgesi almaları 4925 sayılı Kara yolu Taşıma Yönetmeliğine ve diğer ilgili yasalara göre şarttır.

Karaman GÜVEN SRC Aktekke Meydani Birtat Lokantası üzerinde..

Telefonlar: 0338 214 20 20

Gsm           :0543 214 20 20

Editör: TE Bilişim