31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimlerinde MHP’den Karaman Belediye Başkanı aday adayı olan Savaş Kalaycı yaptığı açıklamda Karaman için iyi hazırlanmış 80 sayfalık proje dosyasının hazır olduğunu vurguladı. 

Projelerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye'de sunduğunu söyleyen Kalaycı, başkan olamadığı taktirde projelerini yeni başkanla da paylaşacağını vurgularken; "Önemli olan memlekettir, millettir biz millete hizmete talibiz" ifadelerini kullandı.

Endüstri Mühendisi, İktisatçı, Çalışma Ekonomisti ve Sosyolog Savaş Kalaycı, 31 Mart 2019'da yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Karaman Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu resmen yaptığını ve Karaman halkının desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. 
 
ŞEHİR MARKASI UZMANLIK ALANIM

5 üniversite mezunu olduğunu söyleyen Kalaycı, "Şehir markası ve imajı" ve Yoksulluk Kültürü ve Sosyal Dayanışma" konularında yüksek lisans yaptığını ifade etti. 

Kalaycı “Memleketime hizmet için 31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimlerinde Partim MHP’den aday olduk. Nasip olur aday gösterilirsem Karaman’a hizmet için tüm gücümle, ekibimle ve tüm Karamanlı hemşehrilerimle birlikte çalışıp, Karamanımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız. "dedi
 

Editör: TE Bilişim