Karaman semt pazarlarında yaz aylarının gelmesi, ürünlerin artması sebebiyle fiyatlarda düşüş bekleniyordu, ancak fiyatlar bir türlü düşmedi. Yetkililerin tüm çabalarına rağmen semt pazarı cep yakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda kilosu 7 liraya kadar çıkan soğan ve patates bu haftada 3 kilosu 10 liradan alıcı buluyor. Yaz aylarında en çok tüketilen ürünlerin başında gelen karpuz yerli ve İran karpuzu olarak alıcı buluyor. Yerli karpuz 3,00 liradan, İran karpuzu ise 4 liradan alıcı buluyor.
Domates ve Salatalık Fiyatları geriledi 
Sadece geçtiğimiz aylarda fiyatı 8 liraya dayanan domates ve salatalıkta gözle görülür bir düşüş başladı. Domates, biber ve salatalıkta fiyatlar geçtiğimiz haftaya göre de düştü. Bu hafta Domates 2, Biber 2,5 ve salatalık 1 liradan tezgahlarda yerini aldı.  
Perşembe pazarındaki semt pazarındaki fiyatlar şu şekilde:
Salatalık 1 TL, Dolma biber 5 TL, Domates 2 TL, Kabak 2.50 TL, Limon 6 TL, Biber 2.50 TL, Patlıcan 3 TL, soğan ve patates 3 kilosu 10 TL, Marul 3 TL, Maydanoz 1.50 TL, Kivi 3 TL, Çilek 8 TL, Şeftali 5 TL, Kayısı 3 TL, Muz 5 TL, Yenidünya 4 TL, Erik 6 TL, Karpuz 4 TL, Kavun 5 TL, Elma 2.50 TL Mantar 12 TL,

Karaman'da bu fiyatları gören tüketicilerinin özellikle Ramazna Ayı fırsatçılığı yapanlara müdahale etmeleri beklentilerin arasında yer aldı.

Editör: TE Bilişim