Öz Sağlık İş Sendikası Karaman Şubesi, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle ildeki gazetecilere Karaman'ın yöresel yemeklerinden olan arabaşı ikramı yaptı.
Öz Sağlık İş Sendikası Karaman Şube Karaman'da görev yapan gazetecilere sendika şube binasında arabaşı ikramı yaptı. Yemeğe ildeki ulusal ve yerel basında çalışanlar ile Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı K. Önder  Demirkollu ve Öz Sağlık İş Sendikası Başkanı Hatice Bağcıoğlu ile şube yöneticileri katıldı.

Öz Sağlık İş Sendikası Başkanı Hatice Bağcıoğlu, zor şartlar altında görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını söyledi.  Bağcıoğlu, '' Üstlendiğiniz misyon gereği gece gündüz demeden, kar kış demeden her türlü zor şartlara rağmen görevinizi yerine getirirken kimi zaman hak etmediğiniz şekilde büyük bedeller ödemek zorunda kalan siz gazeteci dostlarımın ne şartlar altında görev yaptığının yakınen şahidim. Bütün imkansızlıklara rağmen yerel basınımızın çalışmaları takdire şayandır.

Bu vesile ile mesai mefhumu tanımadan ve kişisel hak ve özgürlükler konusunda hassasiyet göstererek görevlerini yerine getiren tüm gazetecilerimizin çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyor, kaynaşma programımızda davetimize icabet eden bütün basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. '' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim