Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Elmas ve Niğde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek; bir dönem görev yaptığı Karaman’da tekrar bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Karaman’da kısa zamanda büyük işler yapıldığını gözlemlediğini söyleyen Vali Şimşek ve Başkan Rifat Özkan, başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı tebrik eti.
    Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise Niğde heyetini Karaman’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek Vali Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Rifat Özkan’a belediye yatırımları ve projeler hakkında bilgiler verdi. 
    Karaman Belediyesi ziyareti sonrasında Niğde’den gelen heyet, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ve İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ile birlikte; Necmettin Erbakan Parkı, Türk Dünyası Kültür Parkı, Seyir Terasları, Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi ve Piri Reis Vadisi’ni gezerek incelemelerde bulundular.    

Editör: TE Bilişim