Bu seçimlerin en çok merak edilen mahallelerden biri  de Karaman  Başakşehir Mahallesi odluğu gözlerden hiç kaçmamaktadır.

Özellikle seçimim iddialı olduğu Karaman Başakşehir mahallesinde her aday özellikle sır gibi azalarını saklamakta ve çalışmalarını sürdürmektedirler. Her aday, muhtar adayı olan  rakiplerinin azalarını merak etmekte kadrolarını bu  durumlara göre ayarlamaktaydı. Çünkü güçlü bir ekip sağlam bir kadro kaliteli bir yönetim demekti.

Adaylar kadrosunu ilk  açıklayan muhtar adaylarından güçlü ismi olan  Mustafa Sünbül oldu. Sümbül kadrosunu şöyle açıkladı. İşte o merak edilen kadro;

Hüseyin ÖZKAN        ---- Mut İlçesinin Bayır Köyünden

Abdullah TOKER       ---- Karaman’ın Ayrancı İlçesinden

Dede KARADUMAN  ---- Karaman'ın Karacaören Köyünden

Selma ARSLAN         ---- Karaman'ın  Bayır Köyünden

İsmail ZEHİR              ---- Mut İlçesinin Kravga Köyünden

Abdulkadir OĞUZ     ----  Mut İlçesinin Yapıntı Köyünden

Sadık DOĞANAY       ---- Karapınar İlçesinin Hotamış Kasabasından

Kadriye CİHAN          ---- Karaman Merkez

Karaman Başakşehir Muhtar Adayı Mustafa Sünbül Kadrosunu açıklamasından sonra basın mensuplarına şöyle açıklama yaptı.

Ben Mustafa Sünbül ,Karaman Başakşehir Muhtar adayı olarak herkesin oyuna talibim. Çünkü mahallemizin bütün sıkıntılarını, sorunlarına hakim biri olarak çözüm odaklı bir yöneticilik kavramı doğrultusunda özellikle Karaman Merkezde de Sünbül İletişimin sahibi olmamdan da dolayı her an ulaşılabilir olacağımı bütün seçmenlerime söz veriyorum. Ben Mustafa SÜNBÜL olarak bireysel yönetmektense mahallemizi hep beraber yönetmeye davet ediyorum. Ayrıştırıcı değil birleştirici bir yönetim şekliyle herkesi kucaklayan bir davranış sergileyerek mahallemizi yönetmeye talibim ve hazırım. Kamuoyu yoklamalarında da komşularım yani siz değerli seçmenlerimin güvenini kazandığımı ve beni önce Allah’ın izni ve siz değerli seçmenlerimin takdiriyle yöneteceğime ve kardeşlik temsili bir mahalle olacağını , yerel yönetimlere örnek olacak , en hızlı hizmet ve en hızlı paylaşılan bir yönetişim anlayışıyla oylarınıza talibim dedi. Şimdiden bütün Başakşehir  mahallemizin çok kıymetli seçmenlerine teşekkürü bir borç bilir 31 Mart seçimlerinin Ülkemize , Müslüman coğrafyamıza , mahallemize hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz eylerim diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilişim