Mesut Soyfidan'dan Basın Açıklaması

Soyfidan; “Buralara Kimsenin Omzuna Basarak Gelmedim”

Mesut Soyfidan'dan Basın Açıklaması

Soyfidan; “Buralara Kimsenin Omzuna Basarak Gelmedim”

04 Mayıs 2018 Cuma 16:47
Mesut Soyfidan'dan Basın Açıklaması

AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Mesut Soyfidan; “Buralara kimsenin omuzuna basarak gelmedim. Emekleyerek geldim. Gençlik kolları yönetiminde partimizin halısını elimizle yıkayan gençlerden biriyim.” dedi.  AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Mesut Soyfidan, basın mensupları ile bir araya geldi. Yapılan kahvaltı sonrası kendini tanıtan aday adayı Soyfidan, “Buralara kimsenin omuzuna basarak gelmedim. Emekleyerek geldim. Gençlik kolları yönetiminde partimizin halısını elimizle yıkayan gençlerden biriyim.” dedi. AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar bir çok görevde bulunduğunu söyleyen Soyfidan, şunları aktardı; “19 Mayıs 1981 Karaman doğumluyum. Evliyim iki erkek çocuğum var. İlk, orta, lise eğitimimi Karaman’da okudum. Yüksek öğrenimimi muhasebe ve vergi uygulaması bölümü, Lisans eğitimi kamu yönetimi bölümünü bitirdim. 1997 yılında 1 yıl malı müşavirlik bürosunda stajyerlik yaptım. 1998 yılında ticarete başladım Esnaf Sanatkârlar Odası üyesi oldum. 8 yıl tekvando sporu yaptım. Askerliğimi Şırnak Çakırsöğütte 18 ay olarak yaptım. 2002 yılında askerden geldim.  AK Partimin girdiği ilk seçimde partimizin adına sandık görevi yaptım. İnşaat üzerine iş yeri açtım. 3 yıl üst üste vergi rekortmenleri listesinde yer aldım. Ticaret ve sanayi odası üyesiyim. İki ayrı okulda 5 yıl okul aile birliği başkanlığı yaptım. İş ve işçi sağlığı uzmanıyım. Şimdi Devlet Şu işleri bünyesinde çalışıyorum.  Partimizin kuruluşundan bugüne kadar, sandık görevi, mahalle başkanlığı, gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği, merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği, merkez ilçe başkan yardımcılığı, il yönetim kurulu üyeliği, İl başkan yardımcılığı, 7 Haziran, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde il SKM başkanlığı, 17 Nisan Referandumda İl SKM Mali İdari Başkanı ve İl Teşkilat başkanı olarak aktif görevlerde bulundum. Buralara kimsenin omuzuna basarak gelmedim. Emekleyerek geldim. Gençlik kolları yönetiminde partimizin halısını elimizle yıkayan gençlerden biriyim. Aynı zamanda bir asker torunuyum. Rahmetli dedem 1919 - 1921 de garp cephesi yani batı cephesi 1. bölük komutanıdır. İstiklâl madalyası sahibidir. Bütün aday adaylarımıza başarılar dilerim. Gerek parti teşkilatlarımızla gerekse halkımızla birlik ve beraberlik içinde bu süreci en iyi şekilde yürüteceğimize inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Son Güncelleme: 04.05.2018 18:58
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet günay 2018-05-06 07:10:25

Hayatının akış çizgisi içerisinde sürekli başarıyı kovalayan, bunu yaparken de toplumsal gelişim ve dönüşümün gerekli olduğuna samimiyetle inanmış bir kişilik görüyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Gönülden başarılar.

banner198

banner180