Karaman İli Merkez İlçeye ait köy ve mahallelerden Mazot ve Gübre Desteği için müracaat eden çiftçilerimiz ile ilgili bilgiler İl Müdürlüğümüz tarafından Bakanlığımız Çiftçi Kayıt Sistemi’ne aktarılmıştır. Bu bilgilere göre her köy için Mazot ve Gübre Desteği hak edişlerine esas teşkil edecek  Çiftçi Detayındaki İcmaller(icmal-1)   05-10 Şubat 2018 tarihleri arasında  kendi Köyünde/Mahallesinde, İl Müdürlüğümüz ve Merkez Ziraat Odası Başkanlığında olmak üzere 5 (beş) gün askıya çıkartılmıştır.
Çiftçilerimizin öncelikle askı belgelerinde isimlerinin bulunup bulunmadığını,  T.C. kimlik numaraları ve toplam destekleme miktarlarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Maddi hatalara ilişkin olarak yazılı itirazlar askıda kalma süresi zarfında 5 (beş) gün içerisinde İl Müdürlüğümüze yapılacaktır.
 İtiraz olmadığı takdirde icmallerin kesinlik kazanacaktır. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için askı belgelerinin mutlaka kontrol etmeleri gerekmekte olup, aksi takdirde askı süresince herhangi bir itiraz olmaz ise icmallerdeki bilgiler doğru kabul edilecektir. Daha sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacak ve herhangi bir hak doğurmayacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 05.02.2018 

Editör: TE Bilişim