Özel Karaman Hastanesi'nden basın mensuplarına kebaplı çiğ köfteli tanıtım.

Karaman'da Mümine Hatun olarak hizmet veren ama idari yapısı değişen yeni adıyla "ÖZEL KARAMAN HASTANESİ" yeni sahipleri basın mensuplarına hastanenin değişmiş halini anlattı. Basın toplantısında Karaman'da faaliyet gösteren bütün gazetecileri davet ederek hastanenin terasında kendi elleriyle kebap ve çiğ köfte yapan Dr. Mehmet Polat ve Ahmet Göçmen hem hastanelerini tanıttılar hem de Karaman basını ile tanıştılar.


DEĞİŞEN SADECE ADI DEĞİL

Yeni Adıyla "ÖZEL KARAMAN HASTANESİ" yöneticileri Dr. Mehmet Polat ve Ahmet Göçmen hastanenin yalnızca adı değil fiziki mekanları yanısıra hizmet kalitesinin de değiştiğini vurguladı. Hasta odaklı bir yapıya önem verdiklerini ifade eden Dr. Mehmet Polat "Hastanemizdeki değişimi Karaman halkı geldikçe farkedecek. Alanında uzman hekimlarımız ve insan odaklı idari yapımız ile hem hastanemizin hem de Karaman'ın değişimine, gelişimine katkı sağlamak istiyoruz. Sizlerin sayesinde bizleri bağrına basan Karaman halkına teşekkür ederim" dedi.

Toptantının sonrasında basına hastaneyi gezdiren Mehmet Polat hastane imkânlarının hem laboratuvar hem de makine techizat olarak geliştirildiğini ifade etti. Dr. Polat basın mensuplarına bedava check up ve tedavilerinde %50 indirim sürprizi de yaptı. Bizlerde Karaman basını olarak Karamnan Hastanesine bu jestlerinden kaynaklı ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.

Editör: TE Bilişim