Uluslararası firmalar tarafından sıklıkla kullanılan tercüme işleminde, artık her alanda kolaylık bulunmaktadır. olarak da bu alanda tüm hukuki ve belgeleme tercümelerinden Türkiye’nin her yerine hizmet vermektedir. Profesyonel olarak bulunan personellerimiz yazı kalitesini de göz önünde bulunarak tercümeleri tamamlamaktadır.

Birçok dil hâkimiyetinde bulunan firma çalışanları bu alanda tüm belge ve sertifikalara da sahip olmaktadır. Çevirisi yapılan belge ya da yazışmanın aynı zamanda gizliliği de korunarak işlemler sağlanmaktadır. Bu yüzden ofisimizin çalışma şartları da bu güven çerçevesinde sağlanmaktadır. Noter onaylı tercüme işlemlerinden bulunan tercümanlarımız aynı zamanda yeminli olarak ofisimizde yer almaktadır. Kalite konusunda sorunsuz olarak iş yapmak için yapılan tüm çevirililer tekrara olarak profesyonel çevirmenler tarafından da kontrolleri yapılmaktadır.

Kaliteli olarak yapılan çeviri yazışmalarının yanı sıra pasaport, vize, konsolosluk gibi birçok alanda tercüme işlemlerimiz yer almaktadır. online olarak sayfamızda da bulunan bilgilendirmede fiyat belirlemesi işlem öncesinde kişilere bildirilmektedir. Hatta bu bilgi ana sayfa kısmında yapılan dil seçimi ve çeviri sorusu ile de anlık olarak belirlenmektedir.

Yeminli Tercüme Alanlarımız

Sayfa giriş yaparak ya da ilk defa üye olarak yeminli tercüme işlemlerinden yararlanabilirsiniz. Karaman da bulunan ofisimiz Türkiye’nin her yerine hizmet vermektedir. Bu yüzden genel olarak tüm çeviri işlemlerinizi garantili olarak gönderebilirsiniz. Yeminli tercüme alanlarında uzman olarak kullanılan çeviri de; genel, hukuki, medikal, teknik, akademik olarak kişilere teslim edilmektedir.

Web sayfamıza giriş yaptıktan sonra aynı belgeyi ya da çevirisi yapılacak çeşidi birçok dil olarak da talep edebilirsiniz. Bu yüzden sipariş alanlarında dil seçimlerini de rahatlıkla istediğiniz dilde tercih yapabilirsiniz. Ücretlendirme olarak da aynı sayfa üzerinde bulabileceğiniz siparişim profesyonel tercüman ya da yeminli tercüman seçimini de dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Ek hizmetler olarak da teslimat işlemlerinde 3 farklı seçenek ile çevirisi yapılan belgeyi kargo, noter onayı, apstil hizmeti olarak da isteyebilirsiniz. Son olarak da siparişin son kısmında sipariş özeti olarak genel bilgileri kontrol ederek bize yönlendirebilirsiniz. Bu bilgileri belirlerken teslim tarihini de en yakın zaman olarak belirterek kısa süre içerisinde işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim