AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, İstanbul Bağcılar da Karaman Dernekler Federasyonunun düzenlemiş olduğu iftara katıldı. 

Başkan Çağlayan ile birlikte AK Parti Genel Başkan yardımcısı, Seçim işleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Karaman Milletvekili Recep Şeker, Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan, Akçaşehir Belediye Başkanı Hikmet Yirşen de programa katıldılar. İstanbul’da yaşayan Karamanlıların yoğun ilgi gösterdiği programda birlik ve beraberlik mesajları verildi. İftar programında bir de konuşma gerçekleştiren Abidin Çağlayan konuşmasında;

“AK Parti olarak Milletimizin kalbinde doğduk ve orada büyüdük, milletle irtibatı hiç kesmediğimiz gibi hep güçlü tuttuk. Bu yüzden bu günlere kadar gelebildik. Siyasette başarı çıtasını milletimizle olan muhabbetimizin derinliğine güvenerek sürekli yukarıya çıkardık.
 
Bizim siyasetimizde milletle inatlaşmak, millete rağmen iş görmek, millete rağmen yol yürümek diye bir anlayış kesinlikle yoktur. Milletimizin gösterdiği istikamette sürekli kendimizi sorgulayarak, sürekli kendimizi yenileyerek hizmet etmeye, inşa etmeye, üretmeye devam edeceğiz.
 
İstanbul bize Peygamber Efendimizin müjdelediği kutlu bir şehirdir. İstiyoruz ve gönlümüzden geçiyoruz ki bu şehir tam emanete layık bir şekilde yönetiliyor olsun. Çeyrek asır önce liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan hikayenin devam etmesini arzu ediyoruz.
 
İnanıyoruz ki, İstanbulda yaşayan Karamanlılar, lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın başını önüne eğdirmez, bugüne kadar hiç eğdirmedi ve 23 Haziran'da da yine eğdirmeyecek.” Dedi.

Editör: TE Bilişim