Karaman'da faaliyet gösteren Özel Karaman Matematikçi Öğretim Kursu'nda 3'üncü yıla özel fırsatlarla ders zili bu ay çalacak.

Özellikle lise öğrencilerini üniversite sınavına hazırlamak adına, kaçırılmayacak fırsatlar sunan Özel Karaman Matematikçi Özel Öğretim Kursu, fayda sağlayıp sağlamayacağından emin olabilmeleri için öğrencileri yeni sınıflara ücretsiz katılıp karar vermeye davet etti.

Yeni oluşturulacak sınıflara öğrencilerin ücretsiz olarak katılıp karar verebilmeleri için 2 Ocak tarihinde başlayan ön kayıtlar 18 Ocak tarihinde son bulacak.

Kursta verilen öğretim ve kayıt bilgileri için yapılan açıklamada ise:
"Yeni sınıflarımıza ücretsiz katılıp karar verebilmeniz için 02 Ocak 2019 ile 18 Ocak 2019 tarihleri arasında kurumumuza gelip ön başvuru yapabilirsiniz.

TYT, AYT, YÖS. Sadece TYT alabilirsiniz. Sadece AYT alabilirsiniz. 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencileri konu eksiklerinizi yeni sınıflarla tamamlıyoruz.

Matematik temeli zayıf olan öğrencilere özel program 10 kişilik seviye sınıfları Deneyimli kadromuzla ders haricinde bire bir soru çözümünden faydalanabilirsiniz." denildi.

Adres: 1. İstasyon Caddesi, Hizmet Gıda Karşısı (Kahverengi Kafe Yanı)
İletişim telefonları: 0546 496 06 10 - 0553 420 85 64
 

Editör: TE Bilişim