Karaman Belediyesi, Sinan Yağmur’un konuşmacı olarak katılacağı bir konferans düzenliyor. 9 Şubat 2018 Cuma günü gerçekleştirilecek konferansta “Kudüs’ten Afrin’e Kardeşlik Ruhu” konusu işlenecek. Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak konferans saat 20.00’de başlayacak.
    Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Sinan Yağmur konferansına tüm Karaman halkı davet edildi.

Sinan Yağmur Kimdir?
        Sinan Yağmur, 1965 yılında Kırşehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırşehir'de tamamladı, Kırşehir İmam Hatip Lisesi'nden 1984'te, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden de 1990 yılında mezun oldu. Aynı yıl "Kelâm ve İslâm Felsefesi" Ana Bilim Dalında yüksek lisansa başladı.
        1991 yılında Kadınhanı İmam Hatip Lisesi'nde öğretmenliğe başlayan Sinan Yağmur, sırasıyla Konya İHL ve Meram Dr. Ali Rıza Bahadır İHL'de idarecilik görevlerinde bulundu, halen Naciye Mumcuoğlu Lisesi'nde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görevini sürdüren Yağmur, evli ve 2 çocuk babasıdır. Selçuklu belediyesince organize edilen aile okulunda aile içi iletişim, eşler arası sevgi köprüsü konularında konferans etkinliğinde bulunan Yazar, ulusal ve yerel TV’lerde eğitim programlarına katılmıştır.

24 Adet yayınlanmış eserlerinden bazıları:
    Benim Annem Bir Melek, Kaf Dağından Masallar, Mesneviden Seçme Hikâyeler, Karagöz ve Hacivat, Dede Korkut Hikâyeleri, Öğretmence Sevebilmek İnsanı, Hz. Mevlâna Tennure ve Ateş, Bilmezsiniz Ama Babalar Da Ağlar, Barış Peygamberi, Mesneviden İnciler, Cennetin Gülü, Esma-i Hüsna, 40 Hadis, Ölülerden Özür Beklenmez, Sevda Şelalesi, Esma-i Hüsna Ve Hadis-i Kutsiler, Arkadaşım Hayvanlar, Minik Kalplere Dini Hikâyeler, Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems.
 

Editör: TE Bilişim