Özel Babaoğlu Ortaokulu öğrencileri, 19 yıllık zirve geleneğini devam ettirdiler. Sınav sonuçlarını değerlendiren Özel Babaoğlu Eğitim Kurumları Müdürü Mustafa Ün:" İlimizden 3275 ve ülkemiz genelinden 1.029.555 öğrencinin ter döktüğü sınava, tüm öğrencilerimiz katıldı. Her sınavdan sonra öğrencilerimizi, Türkiye'nin en seçkin liselerine yerleştirmiştik. 2019 LGS’de de yine aynı  mutluluğu tatmanın sevincini yaşadık. 
Yerleştirme sonuçlarına göre İstanbul Fen Lisesi, İstanbul Çapa Fen Lisesi, Bursa Fen Lisesi, Mersin Fen Lisesi ve İstanbul Vefa Lisesi’ne uğurladığımız öğrencilerimizle birlikte öğrencilerimizin yüzde 46’sını Devlet Fen Liselerine yerleştirmiş olduk. Ayrıca sınav puanına göre öğrenci alan Anadolu, Sosyal Bilimler ve Meslek Liselerine giren öğrencilerimizin verilerini de göz göz önünde bulundurduğumuzda, bu yıl mezun ettiğimiz öğrencilerimizin yüzde 75’ini Merkezi Yerleştirme ile öğrenci alan okullara yerleştirme başarısını elde ettik.
Türkiye'nin aydınlık geleceğine armağan edeceğimiz özgüveni yüksek güçlü bireyler yetiştirmek üzerine kurduğumuz Babaoğlu felsefesi ile uğurladığımız öğrencilerimizin her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz. Destekleri ile hep işimizi kolaylaştıran tüm öğrenci velilerimize, üstün gayret sarf edip öğrencilerimizin geleceğine ışık tutan öğretmenlerimize ve çocuklarımızın üzerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.
 

Editör: TE Bilişim