: Milletimiz kararını vermiş, işi ehline emanet etmiştir. İtiraz sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanmasını bekliyoruz.

    31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Karaman Belediye Başkanı seçilen Savaş Kalaycı, yapılan itirazlara ve yaşanan sürece ilişkin bir değerlendirmede bulundu. Yaptığı açıklamada kendilerine verdikleri büyük destek ve gösterdikleri teveccühten dolayı Karamanlılara teşekkür eden Kalaycı, şehri daha huzurlu, daha mutlu ve daha yaşanabilir kılacak çalışmalara bir an önce başlamak istediklerini belirtti. 
Kalaycı yaptığı açıklamada;
“Gerek seçim sürecinde gerekse seçim günü sandık başlarında bizlere büyük destek veren, teveccüh gösteren değerli hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Karaman halkı kararını vermiştir, işi de ehline emanet etmiştir. Şimdi yapılması gereken milletimizin verdiği karara saygı duymak, şehir olarak kenetlenmek ve birlikte hareket ederek Karamanımızı hak ettiği noktalara taşımaktır. 
    Seçim sonuçlarına itirazlarda bulunmak, elde haklı gerekçeler varsa şayet, elbette kullanılabilecek en tabii haktır. Bu süreci saygıyla ve anlayışla karşılıyoruz. Seçimler bir demokrasi şölenidir, seçim sonuçlarına itirazlar da siyasi partilerin ya da adayların en doğal haklarıdır. Lakin şunu da unutmamak gerekir ki; kaybedilen her dakika Karamanın aleyhine işlemektedir. Vatandaşlarımıza seçim sürecinde verdiğimiz sözler var, şehrimiz için ortaya koyduğumuz projelerimiz var. Bunları hayata geçirebilmek ve “Bismillah” diyebilmek için sabırsızlanıyoruz. Bu itiraz sürecinin bir an önce sonuçlandırılmasını bekliyoruz. Hemşehrilerim rahat olsunlar ve bize güvensinler. Destek ve dualarının karşılığını yapacağımız hizmetlerle kendilerine sunacağız. Bu vesile ile tüm Karaman halkına selam, sevgi ve en derin muhabbetlerimi sunuyorum.
 

Editör: TE Bilişim