Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Başkanı Havva Şahin, tüm aileleri ve çocukları “HAYAT SİZİNLE GÜZEL!” etkinliğine davet etti. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Havva Şahin yaptığı açıklamaya “Çocuklar gözümüz nuru, hayatımızın anlamı, geleceğimizin teminatıdır. Tüm çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” diyerek başladı.
Çocuk olmanın belki de en zor olduğu dönemlerden geçtiklerini belirten Havva Şahin “Kendi çocukluğumuzu düşününce bugün bir çocuk için, çocuk olmanın en zor olduğu bir dönemden geçtiğimizi anlıyoruz. Hemen her gün çocuklar hakkında iğrenç haberler geliyor. Çocuklarımızı evimizin kapısının önüne dahi yalnız bırakamaz hale geldik. Gerçekten hem aile için hem çocuk için bu zor bir durum. Aynı zamanda çocuklarımızın kişisel gelişimini olumsuz olarak etkileyen bir durum.” dedi.
Amaçlarının hayatı çocuklar için daha güzel hale getirmek olduğunu belirten Başkan Havva Şahin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir gün bile olsa, hayatımızı güzelleştiren çocuklarımızın hayatını güzelleştirebilmek için “HAYAT SİZİNLE GÜZEL” temalı bir etkinlik yapacağız. Etkinlikte çocuklar, yarışmalar yapılacak, oyunlar oynanacak, sürpriz hediyeler kazanacaklar. Bu etkinliğe tüm Karamanlı hanımları, aileleri çocukları ile birlikte katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Etkinlik 22 Nisan Pazar günü saat 15.00’da başlayacak ve 15 Temmuz Aktekke Meydanında gerçekleştirilecek.
 

Editör: TE Bilişim