Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen hastane önü yaya alt geçit .çalışmaları tamamlanıyor. Alt geçidin üzerindeki cadde fen işleri ekipleri tarafından asfaltlandı. 
    Karaman Belediyesi’nin yayalar ve araç trafiğini daha güvenli hale getirmek için projelendirdiği hastane yaya alt geçidinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Proje nedeniyle bir süredir trafiğe kapalı olan cadde, Fen işleri ekipleri tarafından asfaltlanarak tekrar trafiğe açıldı. 
    Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, devlet hastanesi önünde yoğun yaya ve araç trafiği nedeniyle oluşan karmaşanın alt geçit projesiyle sona ereceğini belirtti. Konu hakkında Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şu açıklamalarda bulundu:
    "Devlet hastanesi önünde yayaların karşıdan karşıya geçişlerini daha güvenli bir hale getirmek için başlattığımız alt geçit projesinin büyük bir kısmı tamamlandı. Hasta, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın rahat kullanımı için içerisinde asansör sistemi bulunan alt geçitte ayrıca ticari faaliyetlerin yapılabileceği 46 metrekarelik dört adet de dükkân bulunacak. Ekiplerimiz alt geçit çalışması nedeni ile bir süredir kapalı olan cadde üzerindeki asfaltlama çalışmalarını tamamlandı ve hastane önündeki cadde trafiğe açıldı. Alt geçit içerisindeki çalışmaları da mümkün olan en kısa sürede tamamlayarak, yaya alt geçidini Karamanımızın hizmetine sunacağız." 
 

Editör: TE Bilişim