aman'ın Yukarıkızılca köyünde meydana gelen yangında evi kullanılmaz hale gelen ve bütün eşyalarını yangında kaybeden Ali Köylücü'nün bir günde hayatı karardı.
Çiftçilik yapan Köylücü'nün engelli eşi ile birlikte yaşadığı evde çıkan yangın, çiftin hem bütün eşyalarıyla birlikte evlerini kaybetmelerine hem de evlerinin üst katında sakladıkları buğday, bulgur, nohut gibi gıda malzemelerini kaybetmelerine neden oldu.
Yangın nedeniyle perişan olan vatandaşın inşaat ve gıda malzemesine ihtiyacı var. Karamanlı hayırseverlerin desteği bekleniyor.

Destek olmak için irtibat: Erman Kepir - 0535 888 25 66

Başkan Bayram ailenin acısına ortak oldu, destek çağrısı yaptı
Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, yangın sonrası perişan duruma düşen aileyi ziyaret ederek acılarına ortak oldu.
3 tane küçük çocuğu olan yoksul aile Başkan Bayram'a yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.
 
Başkan Bayram ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, "Dün gece evi yanan, yoksul ve 3 tane küçük çocuğu olan çiftçimiz Ali Köylücü’ye destek olma zamanı. Mübarek Ramazan ayında devletimizin verdiği sosyal yardımlarla zor geçinen, bütün eşyaları ve evi zarar gören ailemize yardım etmek isteyen, hayırda bulunmak isteyenler köyümüzün muhtarı ile irtibata geçerek yardımda bulunabilirler.
Çok çaresiz ailenin yaralarını inşallah birlikte saralım. Allah yardımlarınızı kabul etsin." dedi.

DESTEK İÇİN MUHTARLIĞIN ZİRAAT BANKASI HESABI
IBAN: TR78 0001 0023 2046 1311 5150 02

İrtibat Köy muhtarı İbrahim Sevilmiş: 0 534 654 14 99

Editör: TE Bilişim