Duru Bulgur, yeni inovatif ürünü Duru Dual serisiyle taş değirmenin eşsiz lezzetini ve doğallığını besleyici ve pratik bakliyat karışımları ile sofralara taşımaya devam ediyor. Bulgurda lezzet devrimi yapan Duru, mantarlı, mercimekli  ve nohutlu Dual ürünleri arasına Firikli Bulgur’u da ekledi. Duru Dual serisi, özel tasarım yeni ambalajlarıyla tüketicilerine daha şık ve daha çeşitli ürünler sunuyor.

Duru Bulgur, yemek yapmaya vakti olmayan tüketicileri için ürettiği Dual Bulgur serisiyle taş değirmenin eşsiz lezzetini ve doğallığını en pratik hali ile sofralara taşıyor. Dual serisinin yeni üyesi Dual Firikli tütsülenmiş lezzeti ve kokusuyla farklı lezzetler arayan tüketicilere eşsiz tatlar sunuyor. Vitamin ve mineral değeri oldukça yüksek olan firik buğdayı, protein ve yüksek lif içeriğiyle tokluk hissi veriyor bu sebeple beslenme uzmanları tarafından sağlıklı ve hafif beslenmek isteyenlere öneriliyor. Orta Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde oldukça bilinen ve kullanılan Firik buğdayı, aroması ve gevrekliği ile gurme damakların vaz geçilmez tatları arasında yer alacak.

Duru Dual Serisi, kullanım kolaylığı ve zamandan tasarruf sağlayan tamamen doğal hiçbir katkı maddesi içermeyen bulgur karışımlarından oluşuyor. Duru Dual ürünleri, herhangi katkı ve koruyucu madde içermiyor, içeriğindeki malzemelerin (mantar, nohut, mercimek, firik) haşlanma veya kurutulma işlemleri tamamen hijyenik şartlarda el değmeden gerçekleştiriliyor. Yeni, özel tasarım ambalajlarıyla tüketicilerine ürünlerini daha güvenli saklama imkânı veren Duru Dual ürünlerinin içeriğindeki tüm bileşenlerin pişme süreleri de aynı. Böylece leziz pilavlar 20 dakikada sofralardaki yerini alıyor.

AR-Ge çalışmasıyla bulgurda inovasyon

Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla bulgurla ilgili sağlıklı ve doğal ürünler geliştirdiklerini söyledi. Bu amaçla Ar-Ge’ye ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten İhsan Duru, “Bulgurlu ürünlerimizi geliştirirken sağlıktan, doğallıktan ve lezzetten asla ödün vermiyoruz. Ürünün içeriği kadar paketlemesi de önemli. En son teknolojinin faydalarından yararlanıyoruz. Yeni ambalajlarımız da bunun bir örneği. Doğal ürünlerimizi, en şık haliyle ve en güvenli saklanabilecek şekilde tüketicilerimize ulaştırıyoruz. Duru Dual ürün serimizi en iyi özetleyen cümle; Duru Dual, hem doğal hem kolay” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim