Karaman Futbol Kulübü Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ve Kulüp Başkanı Süleyman Han'ın katılmadığı basın toplantısında, Mehmet Ali Han'ın kulüp üzerinde resmi hiçbir yetkisinin olmadığı tüm yetkinin yönetim kurulunda olduğu belirtildi. Bu toplantının bir istifa toplantısı olabileceğini de vurgulayan Kapar net ve kararlı açıklamalarda bulundu.

Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar, Kulüp Genel Sekreteri Mahmut Selim Dülger, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sılanar ile Mehmet Özoğlu ile basın toplantısı düzenledi. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Kapar, Karaman Futbol Kulübüne sahip çıkacaklarını dile getirdi.
Karaman Futbol Kulübü Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ve Kulüp Başkanı Süleyman Han'ın katılmadığı basın toplantısında, Mehmet Ali Han'ın kulüp üzerinde resmi hiçbir yetkisinin olmadığı tüm yetkinin yönetim kurulunda olduğu belirtildi. Bu toplantının bir istifa toplantısı olabileceğini de vurgulayan Kapar net ve kararlı açıklamalarda bulundu.
RÜZGAR YAPRAĞI GÖTÜRDÜ GİTTİ
Karaman FK yöneticilerinden Ahmet Kapar; "Biz müdahale etmek zorunda kaldık. Bu başkanlarımızı kötülüyoruz anlamına gelmez. Biz hep yanlarında oturduk oturduk gittik. Ta ki bir gazeteci arkadaşın bize kadar haberleri ulaşana kadar. Bu konulara müdahil olmak zorunda kaldık. Mehmet Ali Han cebinden para harcıyor, Süleyman Han cebinden para harcıyor ikisi de süreci götürüyor biz seyrediyorduk. Rüzgar yaprağı rüzgar götürdü gitti. Bizde şimdi o yaprağa sahip çıkmak için biz konuya el atacağız.

BIRAKIR GİDERİZ
Biz bu toplantıya çıkmadan öncede başkana söyledik. Ya bizim şartlarımızla yönetimle beraber yada mevcut arkadaşla yola devam edebilirsin kararını ver. Başkan da beraber devam edeceğiz dedi. Tekraren kulüp olarak bu işlere gidilir mi gidilmez. Gidildiği anda bizler istifamızı veririz. Bu güne kadar çıkıp ta biz bırakıyoruz, gidiyoruz, gemiyi terk ediyoruz demedik ama bu hafta bırakır gideriz dedik. O dereceye kadar geldi.

Bu hafta kendi evinde Darıca Gençlerbirliği ile sahaya çıkacak Karaman temsilcisinin yöneticileri bu müsabakanın önemine dikkat çekerek şampiyonluk yolunda taraftar ve basının desteğinin önemli olduğunu vurgusunu yaptı.

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA
Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Kapar, "Karamanspor’un bizim devir aldıkları süreden itibaren iyi bir ivme yakalayarak belli bir sürece geldiğini aktararak, 18. haftada şampiyonluğa oynayan lider bir takımımız var. Geçtiğimiz yıllardaki Karamanspor’a ve Karaman Belediyespor’a hizmet eden arkadaşlara her zaman teşekkürü bir borç bildik. Bu takım olmasaydı bizi şu anda birbirimize kenetleyen bir etken yoktu. Her şey çok güzel ama bir kaynaşma, şampiyonluk havasında olmayan bir şehrimiz var maalesef. İnşallah bu desteği almak için elimizden geleni yapacağız sizlerin de katkılarıyla. Yolu açalım ki bu takımı ikinci lige hep beraber çıkaralım. Bizim de eksiklerimiz vardır. Bizim göremediklerimiz, yanlış söylediklerimiz vardı elbette. Doğruyu nasıl görüp gerçekleştirebiliriz konusunda birlik olalım. Asıl ortak paydamız Karaman Futbol Kulübü. Birbirimize küskünlüğümüz dargınlığımız varsa bu kulüp için geride bırakalım, takıma sahip çıkalım. Zafere gidilen yolda kanca takılacaktır. Bu kancalara da biz takılı kalmayacağız. Hocamızla, yönetimimizle, başkanlarımızla biriz. Sizlerde bu konuda desteğinizi bizlerden esirgemeyeceğinizden eminim” dedi.

ALMAN FUTBOLCU TÜRK OLDU!
26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sinan Kurt'un 2 ay önce Karaman'a gelerek idmanlara başladığını aktaran Kapar, "Şu anda kendisi Türk vatandaşı oldu, devre arasında da lisansı çıktı. Ama belli bir dönem futbol oynamadığı için şu anda hazır değil. Hazır olduğunda da hocamız oynatacaktır. 3 tane de yeni transfer yaptık. Transfer komitemiz Onursal Başkanımız Mehmet Ali Han’ın nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Başkanımız, çok transferin iyi olacağından emin olmadığı için nokta atışlarıyla işi bitireceğini söylüyor. Tekrar söylüyorum ortak paydamız Karaman Futbol Kulübü. Yıllar önce ikinci lige çıktık. Böyle bir havayı o zaman yaşamızdır. Ama şu anda da o havaya girdik. Biz biriz beraberiz havasını hep birlikte verelim.” ifadelerine yer verdi.

AYŞE BÜKRE BEBEĞE BAĞIŞLANACAK!
Bu hafta oynanacak Darıca Gençlerbirliği maçından elde edilecek gelirlerin Karaman’ın ilk SMA Tip -1 hastası olan Ayşe Bükre bebeğin tedavi masraflarında kullanılması için bağışlanacağını dile getirdiler.

Toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karaman F.K Yöneticileri spor kulübü ile basın mensupları arasındaki iletişimin de yeniden tesis edilmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını dile getirerek gazetecilere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim