Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şeyh Edebali Mahallesi’nde eksik ve tamamlanmamış yollarda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin farklı yerlerinde asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler asfaltı olmayan, Şeyh Edebali Mahallesi Vatan Caddesi’nde ve beş farklı sokakta sıcak asfalt çalışmalarını tamamlamak üzere. Alt yapısı tamamlanmış ve asfalt serimine uygun sokak ve caddeleri baştan sona yenileyen ekipler çalışmalarını belirli bir plan çerçevesinde sürdürüyor.

İhtiyaç duyulan birçok sokak ve caddede asfalt çalışması yapıldığını söyleyen Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, “Halkımızın refah seviyesini artırmak, hayatını kolaylaştırmak ve onlara konforlu bir yaşam sunabilmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Şehrimizin ulaşım kalitesini daha üst seviyeye çekmek adına birçok mahallede sıcak ve soğuk asfalt çalışması yaptık. Belirli bir plan ve program dahilinde bütün mahallelere hizmet götüreceğiz” deda

Editör: TE Bilişim