Milletvekili aday adaylığı için AK Parti Karaman İl Başkanlığı görevinden istifa eden Abidin Çağlayan, AK Parti teşkilatının desteğiyle başvurusunu yaptı.
Milletvekili aday adayı olmak için geçtiğimiz günlerde 4 yıldır sürdürdüğü AK Parti Karaman İl Başkanlığı görevinden istifa eden Abidin Çağlayan, aday adaylığı başvurusunu geniş bir katılımla yaptı.
Karaman İl ve ilçe teşkilatlarının desteğini arkasına alan Çağlayan parti mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği programda başvurusunu gerçekleştirdi. 
Abidin Çağlayan aday adaylığı başvurusu ile ilgili olarak “Rabbim yolculuğumuzu hayırlı kılsın. Ayaklarımızı doğruluk üzere sabit kılsın, işlerimizi kolaylaştırsın.
28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumuzu İl Başkan V. Osman Aydın, Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Bayır, Kadın Kolları Başkanımız Fatma Coştu, Gençlik Kolları Başkanımız Kemal Toprak ve tüm yönetim kurulu üyelerimiz ile Karaman’daki evimizde AK Parti ailemizin huzurunda yaptık.
4 yıldır beraber yol yürüdüğümüz beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan teşkilat mensubu kardeşlerim ile çalışmalarımızda destek ve dualarını esirgemeyen hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.Abidin Çağlayan Başvurusunu Yaptı

Editör: TE Bilişim