Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Karma sergisi  SKS Sergi Salonunda gerçekleşti.

Küratörlüğünü  Betül Serbest YILMAZ ve Ahmet Hakan YILMAZ’ın üstlendiği serginin açılışı  Sanat Tasrım Ve Mimarlık Fakültesi Öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Sergi Küratörü Ahmet Hakan YILMAZ sergi Hakkında bilgi verirken, 24 Kasım Öğretmenler  Gününün önemine değinerek, bu yıl ki kutlamaların başta baş öğretmen Atatürk ile Şehit öğretmenlerimize olan minnet ve şükran duyguları ile gerçekleştirdiklerini belirtti.

Toplam 17  Kmu ve misafir sanatçı ve 25 eserin yer aldığı karma sergi; Abdülgani ARIKAN, Ahmet AYTAÇ, Ahmet Hakan YILMAZ, Ayşe Tanrıver CELASIN, Betül Serbest YILMAZ, Ceyda GÜLSEVER, Ebru ŞENLİK, Emine Nur Yılmaz ARIKAN, Gülşen KAHRAMAN, Hüseyin ELMAS, Mustafa DİĞLER, Mustafa KONUK, Mesut KİLİT, Mithat KANDEMİR, Necmettin ERTUNÇ, Seda DİLAY, Şeyda MİSMAN, Tevhide AYDIN ‘ın eserlerinden oluşmakta.

Sergi Sks Sergi Salonunda 30 Kasıma kadar görülebilecek.

Editör: TE Bilişim