İl Başkanı Şaban Şahin’in önderliğindeki Saadet heyeti, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı’yı da ziyaret etti.

Belediye Başkanı Büyükkarcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Büyükkarcı, Saadet Kurmaylarına, Ayrancılı hemşerilerimizi Çanakkale, Şanlı Urfa ve Umre ziyareti yapmak üzere kutsal topraklara gönderdiklerini ifade ettikten sonra Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Saadet Partisi İl başkanı Şaban Şahin’de Ayrancılı hemşerilerimizin Manevî ve Milli mekanları ziyaret ettirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, vesile oldukları için Belediye Başkanı Büyükkarcı’ya teşekkür etti ve
Ayrancı’da şehirleşme adına güzel çalışmalar yapıldığını bununda ayrıca memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin eğitimin önemine dikkat çekerek, Yüksel Başkanın aynı zamanda bir eğitimci olduğunu ifade etti ve son yıllarda toplumun Ahlâkî ve Manevî yönden yozlaştırıldığını, bunun önüne geçilebilmesi için tek yolun eğitim olduğunu, çocuklukta  alınan eğitimin, sağlam temeller, sağlam nesiller yetiştirmek üzere Ahlak ve Maneviyat eksenli olması gerektiğini belirterek, bu milletin mayasının sağlam olduğunu Ahlakımıza ve Maneviyatımıza sahip çıkacağını vurguladı.

Saadet Partisi heyeti daha sonra Ayrancı esnafı ve halkı ile kucaklaştı. Ayrancı halkının büyük ilgisi ile karşılaşan heyet, esnaf ziyareti esnasında halk sorunlarını dinleyerek Ülke içinde bulunduğu gerçek durum hakkında bilgi verdi ve Saadet Partisinin çözüm önerileri hakkında bilgi verdi.
 

Editör: TE Bilişim