Özel Yunuskent Özel Öğretim Kursları mezunlar ve  9,10,11,12. sınıflara matematik,fizik,kimya,türkçe,edebiyat kurslarıyla  4 ayrı kurs binasında onaylı  4 dersten 2019-2020 eğitim döneminde de  eğitim  vermeye devam ediyor.üstelik bunu tek ders fiyatına dört ders vererek gerçekleştiriyor.
Kurslarla ilgili olarak konuşan Kurucu Müdür Zernişan GİRGİN yaptığı basın açıklamsında şunları iddia etti.
''Özel öğretim kurslarının yönetmelik gereğince  tek binada tek dersten fazla ders veremediğini . Karaman’da  fizik,kimya ,matematik-geometri,türkçe –edebiyat derslerinde kurs  veren yasal 4 kurs  binasına sahip  kurslar olarak .Özel Yunuskent Özel Öğretim Kurslarının olduğunu ,isteyen öğrencini bu derslerden tek olarak veya tamamından eğitim alabileceğini Karaman’da birden fazla dersten eğitim verebilen yasal başka bir kursların  olmadığını da  bildirdi.
iki  adet kurs binasının merkez Anadolu Lisesi karsısında iki adet kurs binasının da Halk Eğitim binası karsısında olmak üzere  toplam 4 kurs ile mezun ve  9.10.11.12.sınıflara  kurs verildiğini,herhangi bir endişe taşımadan tüm velilerin öğrencilerini kurslarımıza  güven  içersinde gönderebileceğini derslerindeki eksiklikleri tecrübeli eğitim personeli ile tamamlayabileceklerini  belirtti.
Karaman halkına da 12 yıldır öğretim kurumlarınıza verdikleri destek için teşekkürlerim ederim.dedi.'' diyerek baswın toplantısını bitirdi.
 

Editör: TE Bilişim