CHP Gençlik Kolları Genel Merkez Yönetiminde bir Karaman ilki. CHP Karaman Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Baştuğ, MYK üyesi oldu.
CHP Gençlik Kolları'nın 15. Olağan Genel Kurultayı, Ankara Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kurultayda, adaylar Emre Yılmaz ve Kenan Otlu listeleri yarıştı.
Listelerin teslim edilmesi ve kullanılacak zarfların mühürlenmesinden sonra oy verme işlemi başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren oy verme işleminden sonra sayıma geçildi.
Kurultayda 291 oy alan Emre Yılmaz CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığına seçildi. 
YUSUF BAŞTUĞ LİSTEDE YERİNİ ALDI
Kurultayda Yılmaz’ı destekleyen, Karaman’da yapmış olduğu siyasi çalışmaları ile gündemden düşmeyen CHP Karaman Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Baştuğ’da yapılan kurultayda asil listede yer aldı.
Kurultay sonrası sosyal medya hesabından teşekkürlerini ileten Baştuğ, şunları söyledi;
“Kurultayımızda mevcut Genel Başkanımız Emre Yılmaz'ın kırmızı listesinde yer aldım. Gerçekleşen kurultayımızda, bize destek vererek, bizleri bu onurlu göreve getiren partimizin vefakâr, cefakâr, hiçbir zaman yağmur çamur demeden mücadele eden ve mücadelesinden taviz vermeyen, Gençlik Kolları üye ve delegelerine, süreç boyunca bana destek veren, yanımda olan, değerli yol arkadaşlarıma ve büyüklerime çok teşekkür ederim.
Listede aynı dönemde İl Başkanlığı görevini yaptığım arkadaşlarım Kutay Özköse, Arslan Ceylan, Senem Yıldız Benlioğlu, Gökhan Yılmaz, Gökhan Orhan ve diğer merkez yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarıma başarılar dilerim. Başka bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz.”
 

Editör: TE Bilişim