Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından 4. Sü düzenlenen ve geleneksel hale gelen YENİ GÜN (NEVRUZ) ULUSLARARASI KARMA KARMA RESİM SERGİSİ açıldı
Küratörlüğünü Mustafa KONUK ve Ahmet Hakan YILMAZ’ın üstlendiği sergi


Özellikle memleketimizin hassas olduğu bu günlerde bir olarak, iri olarak ve diri olarak yeni günün yeni uyanış ve başlangıçlara vesile olması dileğiyle,
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Türk Halk Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak yeni günü Uluslararası düzeyde bu sergi ile karşılıyoruz.


Sergi Küratörü Ahmet Hakan YILMAZ sergi Hakkında bilgi verirken, uluslararası katılımcıların renklendirdiği sergisinin önemine değinerek, her yıl olduğu gibi bu yıl ki kutlama kapsamında serginin eserleri ile bahara sanatçı gözüyle hoş geldin dediğini belirtti. 

Toplam 55 eserin yer aldığı karma sergi;  Prof. Dr. Abdülgani ARIKAN, Prof Dr. Bülent SALDERAY, Prof. Dr. Fatih BAŞBUĞ, Prof. Dr. Mehmet ÖZKARTAL, Prof. Dr. Mustafa KÜÇÜKÖNER, Prof. Dr. Mutluhan TAŞ, Prof. Dr. Neşe Yaşar ÇEĞİNDİR, Doç. Dr. Öğr  Ü. Ahmet TÜRE, Doç. Ayşegül Koyuncu OKÇA, Doç. Dr. Attila DÖL, Doç. Dr. Hatice TOZUN, Doç. Dr. Metin UÇAR, Doç. Dr. Mustafa DİĞLER, Doç. Dr. Muzaffer YILMAZ, Doç. Dr. Oğuz YURTTADUR, Doç. Dr. Rasim SOYLU, Doç. Dr. Zühal BAŞBUĞ, Dr. Öğr. Ü. Ahmet AYTAÇ, Dr. Öğr. Ü. Ahmet Hakan YILMAZ, Dr. Öğr. Ü. Ayşe Tanrıver CELASİN, Dr. Öğr. Ü. Betül Serbest YILMAZ, Dr. Öğr. Ü. Derya KONUK, Dr. Öğr.Ü. Emel ERTÜRK, Dr. Öğr. Ü. Emre ŞEN, Dr. Öğr Dr. Öğr. Ü. Mehmet SUSUZ, Dr. Öğr. Ü Mustafa KONUK, Dr. Öğr. Ü. Noyan GÜVEN, Dr. Öğr. Ü. Tekin Bayrak, Öğr.Gör. Öğr. Gör. Doç, Dr. Emine Nur Yılmaz ARIKAN, Öğr. Gör. Eda CERİT, Öğr.Gör. Emel ÇENET, Öğr. Gör. Gülşen KAHRAMAN.Öğr.Gör Hamide Soysal DEMİRCİ, Öğr.Gör Müzeyyen Aköz ŞEN, Öğr.Gör. Necmettin ERTUNÇ, Öğr. Gör. Özgül YİĞİT, Öğr. Gör. Seda DİLAY, Öğr. Gör. Tevhide AYDIN, Öğr. Gör Fadim AKÇA, Arş. Gör. Gökhan KELEŞ, Arş Gör. Şeyda MİSMAN, Özlem ÇOPUR, Havva KÜÇÜKÖNER, Etibar RZAZDEH, Valide PAŞAYEVA, Mihail ARABACI, Andrey IVARLAK, Kateryna LEMESHEVA, Abhaz DİZDAROVIC, Akbar BEKHALAM, Anne PENGRECH, Daniela JAUREQUI, Ethem BAYMAK, Nathalıa BAZHENOVA, Sami Ben AMEUR, eserlerinden oluşuyor.
Sergi, https://kmu.edu.tr/stm adresinden izlene bilinecek.


 

Editör: TE Bilişim