Karaman'da 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden galibiyet ile çıkan Savaş Kalaycı ilk ziyaretini ekibi ile birlikte Genel Başkan Bahçeli'ye yaptı.

Karaman 31 Mart 2019 yerel seçimlerini geride bırakırken, seçimin kazananı Milliyetçi Hareket Partisi adayı savaş kalaycı oldu.

SEÇİM SÜRECİNİ VE SONUÇLARI PAYLAŞTILAR

Savaş Kalaycı AK Partinin yaptığı itirazların sonucu olarak henüz mazbatasını alıp Belediye Başkanlığı görevine başlayamadı. Kalaycı seçimlerin ardından ilk ziyaretini ise partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yaptı. Ankara'da ki genel merkeze giden başkan Kalaycı ve ekibi genel başkana seçim sürecini ve seçim sürecinde uygulamaya koydukları seçim çalışmalarını tek tek anlattı. Karaman'da seçimi bin 51 oy fark ile kazandıklarını dile getiren heyet itirazlar nedeni ile mazbatalarını alamadıklarını da genel başkana iletti.

BAHÇELİ KARAMANLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve ekibini makamında kabul eden Devlet Bahçeli ise seçimlerdeki başarılarından dolayı Kalaycı ve ekibine teşekkür etti. Karaman'da yapılan çalışmaları yakinen takip ettiklerini belirten genel başkan 5 yıllık hizmet sürecinde Karaman'ı en iyi şekilde yöneteceğinizden şüphemiz yok. Karaman'da partimizi ve adayımızı destekleyen bütün Karamanlılara teşekkür ederim. Karaman'a benden bol selam götürün” dedi.

Ziyaret Karaman değerlendirmesinin ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim