Yapılan açıklamada;

Sağlık teşkilatımızda bugüne kadar birçok farklı görevde bulundum. Bulunduğum görevlerin herbirinde asıl mesleki alanım olan Sosyal Hizmet Uzmanlığı doğrultusunda iş arkadaşlarıma ve müracaat edenlere  yardımcı olmaya, sorunlarının çözümünde yönlendirici olmaya imkanlarım nispetinde gayret ettim. Halen sosyal hizmet uzmanı olarak bu yolda devam etmekteyim. Bu çerçevede Karaman Sağlık-Sen Şube Başkanlığı görevini yürütmekteyim. 
    İl temsilcisi olarak Sağlık-Sen Genel Merkezimizce 2009 yılında görevlendirildim. Akabinde il teşkilatımız ve ekibimizle birlikte, sendikamızı temsilcilikten şube statüsüne getirerek 1. ve 2. Şube Olağan Genel Kurullarımızı yaptık. Bu süreçte başta Genel Merkez Yöneticilerimiz, Teşkilatımız ve Siz Değerli Üyelerimizle birlikte çok büyük başarı ve kazanımların altına hep birlikte imza attık. Bu büyük Sağlık-Sen ailesinin bir üyesi olmaktan çok mutluyum. 
    Yaklaşık 10 yıldır sendikamızı hep daha ileriye taşımaya ekibimle birlikte gayret ettim. Eminim ki sendikamızın yeni şube yönetimi, bu büyük aileye çok daha güzel katkılarda bulunacaktır ve her daim çözüm ve yardım odaklı yaklaşmaya devam edecektir. Bu vesileyle yaklaşmakta olan Karaman Sağlık-Sen Şubesi 3. Olağan Genel Kurulumuzda aday olmayacağımı belirtir saygılarımı sunarım.
                                İdris GÜNEŞ
                                Sağlık-Sen Karaman Şube Başkanı
 

Editör: TE Bilişim