Larende, Sümer ve Yenikent Mahallelerine ulaşım manasında yaşam verecek olan Larende Alt Geçidinde çalışmalar bütün süratiyle devam ediyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışma bölümünde araştırmalarda bulundu. 
    Larende, Sümer ve Yenikent gibi uzun yıllardır tren yolu hattı sebebi ile kent merkezinden kopuk bir şekilde yaşam sürdüren mahalleler, Karaman Belediyesi ve T.C.D.D. işbirliğinde yaşama geçirilen alt geçit projesi ile yaşam buluyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği alanda araştırmalarda bulundu. Başkan Çalışkan'a AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sarı da eşlik etti.
    Çalışmaların genel seyri ile alakalı yetkililerden bilgi alan Başkan Çalışkan şu şekilde konuştu: 
“Karaman'a çok mühim bir yatırımı daha kazandırıyoruz. T.C.D.D. Genel Müdürlüğü ile beraber yürüttüğümüz Larende Alt Geçit Projesi’ne belediye olarak lüzumlu olan bütün desteği veriyoruz. Çalışmalar büyük oranda sonuçlanmış durumda. Mümkün olan en kısa sürede alt geçit Karaman'a hizmet vermeye başlayacak. Bu sayede Larende, Sümer ve Yenikent Mahallelerimiz yaşam bulacak."

Editör: TE Bilişim