PC'de Destiny 2 beta'nın ilk erişim başlatmasından bu yana, oyuncular oyundaki her ufak unsurun üstüne döküyorlar.


Oyunun alternatifler menüsü de bunun bir parçası. Ve gerektiğince iyi olmasına karşın birkaç mühim istisna vardır. Bunların arasında, tek bir tuştan çoğunu oyun komutlarına bağlama yeteneği var.

PC oyunları bu standart değildir, fakat geliştiriciler vakit kazandırırsa her vakit harika. Destiny 2 beta durumunda, menü bunu yapmanıza izin vermiyor.

Çoğu kişi, oyunun sadece oyunun yenekeğini desteklemez olduğunu varsaydı. Ancak, XML dosyası planlama konusu ile ilgili sakıncası yoksa özellik var. PC versiyonunun proje sorumlusu David Shaw, Twitter'da gerçekte bunu nasıl yapabileceğinizi doğruladı .

Bu dizine gidin:% appdata% Bungie DestinyPC prefs ve kontroller seksiyonuna bakın. Bu işlevlerin yanındaki "kullanılmayan" özelliklere sahip olduğunu göreceksiniz, ikinci anahtarla değiştirebileceğiniz şey budur.

destiny_2_war_hound
Shaw özelliği hala geliştirilme aşamasındadır, bu yüzden bu dosyayı ayarlamak işe yarayacağını garanti etmez, fakat çift anahtar bağlamalarını gerçekte istiyorsanız çift çalışmaya değer.

Dikkat çekilmesi gereken bir nokta da, fare düğmelerini bağlamayı isteyenler amacıyla oyun fark farelerini değişik şekilde ele alıyor. Bağlamak dilediğiniz butonun gerçekte dosyada çağrıldığını bulmak amacıyla bunlardan birini rastgele bir işleve bağlayın ve dosyaların ne okuduğunu görün.

Editör: TE Bilişim